Προϊόντα για εργαλεία με (35)

Έμβολο

Έμβολο

Οι ακριβώς διαμορφωμένοι έμβολα διατίθενται σε τρεις εκδόσεις. Κάθε τύπος έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Όλα τα έμβολα είναι ακριβώς προσαρμοσμένα στη μορφή της κασέτας, έτσι ώστε η κασέτα να αδειάζει εντελώς. Το έμβολο καθαρισμού (WP) έχει τη μεγαλύτερη τριβή και έτσι απομακρύνει την εσωτερική επιφάνεια της κασέτας πιο αποτελεσματικά. Το έμβολο P έχει μέτρια τριβή. Απομακρύνει καθαρά την εσωτερική επιφάνεια της κασέτας, εισάγεται εύκολα και επιτρέπει την απελευθέρωση αεροφυσαλίδων. Το έμβολο αποσυμπίεσης PRS έχει τη μικρότερη τριβή. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για εύκολη εισαγωγή και μείωση των αεροφυσαλίδων κατά τη διάρκεια της πλήρωσης και της εφαρμογής. Αυτό μειώνει σημαντικά τα προβλήματα σταγόνας ή τριβής κατά τη δοσολογία.
Φρουκτόζη

Φρουκτόζη

Φρουκτόζη - η ζάχαρη του φρούτου
Σαφείρου / Ρουμπίνι Μύτη (κριτική μύτη)

Σαφείρου / Ρουμπίνι Μύτη (κριτική μύτη)

Ανθεκτικές στη φθορά και ακριβείς μπεκ πλήρους ροής με επένδυση από ρουμπίνι/ζαφείρι. Διαθέσιμες με μετρικό σπείρωμα ή με σπείρωμα 1/16" NPT για εφαρμογές υψηλής πίεσης.
Μίνι Κεφαλή Κουτιού 'MBH' - Κεντρική Γραμμή 17,5 mm

Μίνι Κεφαλή Κουτιού 'MBH' - Κεντρική Γραμμή 17,5 mm

Ειδική Κεφαλή Κουτιού 'Mini' Ανταλλάξιμη κεφαλή κουτιού για χρήση με το ροπόρτο ρυθμιζόμενης ροπής Sturtevant Richmont Mini-Torq. Διαθέσιμες περαιτέρω A/F και/ή ειδικές κατασκευές κατόπιν αιτήματος. Κύρια Χαρακτηριστικά: - Διπλή μετάδοση δύναμης με εξάγωνο. - Σταθεροποιημένη με 2 x βίδες M3. - Σφυρηλατημένο κράμα χάλυβα, επιχρωμιωμένο.
Μάλτιτ

Μάλτιτ

Maltit - υποκατάστατο ζάχαρης με μειωμένες θερμίδες Το Maltit (E965) είναι ένα υποκατάστατο ζάχαρης με μειωμένες θερμίδες, που έχει γεύση παρόμοια με αυτή της ζάχαρης. Με γλυκύτητα περίπου 90% σε σχέση με τη ζάχαρη, το Maltit μπορεί να αντικατασταθεί σχεδόν 1:1 με τη ζάχαρη. Η κατανάλωση Maltit προκαλεί μόνο πολύ μικρή αύξηση στα επίπεδα σακχάρου και ινσουλίνης στο αίμα και περιέχει περίπου τις μισές θερμίδες από τη ζάχαρη. Το Maltit χρησιμοποιείται, μεταξύ άλλων, για την παραγωγή καραμελών, μπισκότων, σοκολάτας, γλυκών κάθε είδους, παγωτού, μαρμελάδας, τσίχλας κ.λπ.. Σε ημερήσιες δόσεις άνω των 30-50 g για ενήλικες, μπορεί να προκληθεί καθαρτική δράση. Γι' αυτό συνιστάται η ημερήσια κατανάλωση να μην υπερβαίνει τα 30-50 g.